Υπερηχητική Co. S&$l*T του Πεκίνου Cheng-cheng Weiye, ΕΠΕ

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Polish
Αρχική Σελίδα

Beijing Cheng-cheng Weiye Ultrasonic Science & Technology Co.,Ltd

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας υπερήχων καθαρισμού μετατροπέα για την πώληση καλής ποιότητας υπερήχων μορφοτροπέα υψηλής ισχύος για την πώληση
ο ultrrasonic μετατροπέας είναι πολύ καλός, ευχαριστεί για όλους.

—— Frank

ο υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα, καλύτερο price.very ικανοποίησαν.

—— Luck

Πολύ καλή υπηρεσία.

—— JULO

Είμαι Online Chat Now

Beijing Cheng-cheng Weiye Ultrasonic Science & Technology Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Beijing Cheng-cheng Weiye Ultrasonic Science & Technology Co.,Ltd
Εργαστήριο Chengcheng

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης:Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά:Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες:BJCCWY
Αριθμός Υπαλλήλων:301~321 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις:US$ 20000000 - US$ 25000000
Ιδρύθηκε Έτος:1999
Εξαγωγή pc:70% - 80%

Καθιερωμένη το 1999, η επιστήμη του Πεκίνου Cheng-cheng Weiye και η Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής που ειδικεύεται στους υπερηχητικούς μετατροπείς, τις υπερηχητικές συσκευές και την πιεζοηλεκτρική κεραμική.
Ειδικότερα το 2004, ερευνήσαμε και αναπτύξαμε τον υπερηχητικό σωληνοειδή εξοπλισμό μετατροπέων μας σε ένα νέο προϊόν που μετατρέπει την ακραία δυσχέρεια που επέρχεται με τη σωλήνωση και τον κενό καθαρισμό σε εύκολο στόχο. Αυτό το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στην απόσταξη, το μίγμα και το μύλο για τις διάφορες χημικές διαδικασίες και έχει λάβει πολύ έπαινο από τους πελάτες μας.
Η έδρα μας βρίσκεται στο Πεκίνο, Κίνα. Η βάση κατασκευής μας είναι σε Baoding, επαρχία Hebei. Cheng-cheng Weiye έχει επίσης δύο κλάδους σε Shenzhen και Zhangjiagang και δύο πράκτορες πωλήσεων στην Ιαπωνία και τις ΗΠΑ. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πέντε τμήματα της επιχείρησης περιλαμβάνοντας την Ε&Α, την παραγωγή, την εγχώρια πώληση, την εξαγωγή και την υπηρεσία μεταπωλήσεων.
Έχουμε τη στενή συνεργασία με το ίδρυμα ακουστικής, την κινεζική ακαδημία των επιστημών, το πανεπιστήμιο Tsinghua και άλλες ιδρύματα και εργασία επιστημονικής έρευνας μαζί με πολλούς διάσημους εμπειρογνώμονες στην υπερηχητική βιομηχανία μέσα στην Κίνα. Με ένα κέντρο επεξεργασίας ελέγχου μικροϋπολογιστών και μια κατοχή του προηγμένου εξοπλισμού επιθεώρησης δύναμης υπερηχητικού (HP-4294A παραδείγματος χάριν), η ικανότητα Ε&Α μας στον τομέα των υπερηχητικών προϊόντων είναι ανώτερη από αυτήν των ανταγωνιστών μας.
Τα όλα προϊόντα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO, που εξασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων μας και απονεμηθήκαμε επίσης την πιστοποίηση RoSH.
Αναπτύσσουμε δραστήρια τις διεθνείς αγορές κρατώντας τα προϊόντα μας σε μια ισχυρή ανταγωνιστική θέση με ένα μεγάλο μερίδιο της εγχώριας αγοράς. Αυτήν την περίοδο, τα προϊόντα μας εξ:άγω στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, τη Γαλλία, τη Σλοβακία, την Τουρκία, τη Σιγκαπούρη, την Ινδία και το Χονγκ Κονγκ και άλλες θέσεις.
Στηργμένος στην ισχυρή τεχνική δυνατότητά μας στην έρευνα και την ανάπτυξη επαγγελματικό ultrasonics, εξασφαλίζουμε οι πελάτες ότι μας μπορούν να αισθανθούν βέβαιοι στην αγορά των προϊόντων «Cheng-cheng Weiye».
Θα επιθυμούσαμε να δημιουργήσουμε, μαζί με σας, το φωτεινό μέλλον στον υπερηχητικό τομέα εφαρμογής.

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Cheng-cheng Weiye Ultrasonic Science & Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. ChengLihong

Τηλ.::86-10-63818120-8003

Φαξ:86-10-51112989

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2020 ultrasoniccleaning-transducer.com. All rights reserved.