Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Πιστοποιητικά

QC Προφίλ

Η Co. επιστήμης και τεχνολογίας του Πεκίνου Cheng-cheng Weiye, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής που ειδικεύεται στους υπερηχητικούς μετατροπείς, τον πιεζοηλεκτρικό immersible μετατροπέα ceramics.ultrasonic, την υπερηχητική καθαρότερη, υπερηχητική γεννήτρια και άλλα υπερηχητικά προϊόντα.

 

Έχουμε τη στενή συνεργασία με το ίδρυμα ακουστικής, την κινεζική ακαδημία των επιστημών, το πανεπιστήμιο Tsinghua και άλλες ιδρύματα και εργασία επιστημονικής έρευνας μαζί με πολλούς διάσημους εμπειρογνώμονες στην υπερηχητική βιομηχανία μέσα στην Κίνα. Με ένα κέντρο επεξεργασίας ελέγχου μικροϋπολογιστών και μια κατοχή του προηγμένου εξοπλισμού επιθεώρησης δύναμης υπερηχητικού (HP-4294A παραδείγματος χάριν), η ικανότητα Ε&Α μας στον τομέα των υπερηχητικών προϊόντων είναι ανώτερη από αυτήν των ανταγωνιστών μας.

 

Τα όλα προϊόντα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO, που εξασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων μας και απονεμηθήκαμε επίσης την πιστοποίηση RoSH.

 

Αναπτύσσουμε δραστήρια τις διεθνείς αγορές κρατώντας τα προϊόντα μας σε μια ισχυρή ανταγωνιστική θέση με ένα μεγάλο μερίδιο της domesitic αγοράς. Αυτήν την περίοδο, τα προϊόντα μας εξ:άγω στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, τη Γαλλία, τη Σλοβακία, την Τουρκία, τη Σιγκαπούρη, την Ινδία και το Χονγκ Κονγκ και άλλες θέσεις.

 

Beijing Cheng-cheng Weiye Ultrasonic Science & Technology Co.,Ltd έλεγχος ποιότητας 0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mrs. ChengLihong
Τηλ.: : 86-10-63818120
Φαξ : 86-10-51112989
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)