Ψηφιακός υπερηχητικός διακόπτης κυττάρων κραμάτων τιτανίου 20khz 150w για το biodiesel
1pcs
MOQ
$200-350
τιμή
Titanium Alloy Digital Ultrasonic Cell Disruptor 20khz 150w For Biodiesel
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΣΟ
Μάρκα: CCWY
Πιστοποίηση: CE ROSH TUV
Αριθμό μοντέλου: CCWY
Υψηλό φως:

Υπερηχητικός θραυστήρας κυττάρων

,

Υπερηχητική λείανση

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: στο απόθεμα
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 20.000.000 ΤΟ ΜΗΝΑ
Προδιαγραφές
Περιγραφή προϊόντων

 

 

 

υπερηχητικός διακόπτης κυττάρων κραμάτων τιτανίου 20khz 150w για τις φυσικές αντιδράσεις, και degass υγρό

 

Γρήγορη λεπτομέρεια

 

Ο υπερηχητικός διακόπτης κυττάρων αποτελείται από δύο μέρη: υπερηχητικοί γεννήτρια και μετατροπέας, η προηγούμενη διαμετακόμιση 50KHz 220V σε 20KHz ως παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στην τελευταία. Πιεζοηλεκτρικός δονητής βάριου ζιρκόνιο-τιτανίου ο όξινος είναι η καρδιά του μετατροπέα, η οποία λειτουργεί την τηλεσκοπική ελαστική παραμόρφωση σε μια συχνότητα 20KHz σύμφωνα με την εναλλασσόμενη τάση και, αναλόγως, ο μετατροπέας αποκρίνεται από τη μηχανική δόνηση πορτρέτου. Το κύμα δόνησης μέσω ενός φραγμού εύρους κραμάτων Tj, που είναι ενυδατωμένος στη βιολογική λύση, παράγει την επίδραση δημιουργίας κοιλότητας και ξεραίνει τα βιολογικά μόρια στο μέσο που σκληρά.

Ψηφιακός υπερηχητικός διακόπτης κυττάρων κραμάτων τιτανίου 20khz 150w για το biodiesel

 

 

Περιγραφή του υπερηχητικού διακόπτη κυττάρων:

 

Ο υπερηχητικός διακόπτης κυττάρων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνθλίψει τα κύτταρα ζώων ή φυτών, τα βακτηρίδια, το gemma ή τον ιστό ή να διασκορπίσει τη σπάνια γη και τα διάφορα είδη ανόργανης ορυκτής σκόνης. Είναι μια ιδανική συσκευή στις χημικές, βιολογικές ή φυσικές αντιδράσεις speedup, και degass το υγρό.

Ο υπερηχητικός διακόπτης κυττάρων μπορεί να προετοιμάσει emulsoid του 1/100 μικρού, να ομογενοποιήσει το μίγμα σκληρό να αναμιχθεί πολυμερίστε μερικά θέματα και χωρίστε έξω κάποιο άλλο. Κατά γενική ομολογία, μπορεί να επεξεργαστεί τις διάφορες λειτουργίες όπως η απόσταξη, συντριβή, μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος, ομογενοποίηση, soliquoid, aberrance, αερόλυμα, να επιταχύνει επάνω το exsolution και την κρυστάλλωση και την προετοιμασία των διαφορετικών ειδών βιολογικών δειγμάτων κάτω από ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.

 

 

Εφαρμογές του υπερηχητικού διακόπτη κυττάρων::

 

Χρησιμοποιείται ευρέως στους τομείς του υπερηχητικής καθαρισμού, της βιοχημείας, των τροφίμων, της χημικής ουσίας και της βιομηχανίας φαρμάκων. Στη βιομηχανία βιοχημείας, ο σωληνοειδής εξοπλισμός μετατροπέων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος, το χωρισμό, την ομογενοποίηση, τον καθαρισμό και την κατάλυση της αντίδρασης και μπορεί να αυξήσει τη ικανότητα παραγωγής. Ο σωληνοειδής εξοπλισμός μετατροπέων διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στο ομαλό ανακάτωμα των ομοιογενειών στην επεξεργασία τροφίμων. Στη χημική βιομηχανία, είναι κατάλληλο για τη σωλήνωση, τις δεξαμενές και τις κατσαρόλες. Η καταλύοντας επίδραση υπερηχητικού είναι αρκετά προφανής όταν ο σωληνοειδής εξοπλισμός μετατροπέων που χρησιμοποιείται στον καθαρισμό scavenge του ελαίου και του ελαίου φοινικών στο biodiesel, όπως η αποδοτικότητα μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο από δέκα φορές. Επομένως, θα έχει τις επεκτατικές εφαρμογές στην πετροχημική βιομηχανία.

 

 

Προδιαγραφές του υπερηχητικού διακόπτη κυττάρων:

 

 

ΤΥΠΟΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

(WATT)

Ccwy-150W

150

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του υπερηχητικού διακόπτη κυττάρων::

 

◊ Υψηλή αποδοτικότητα

◊ Υψηλό εύρος:

◊ Καλή αντίσταση θερμότητας

◊ Καλή κατασκευή:

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : 86-10-63818120
Φαξ : 86-10-51112989
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)