Περικαλυμμάτων θετικά και αρνητικά ηλεκτρόδια υλικών ακρών πιεζοηλεκτρικά κεραμικά σε μια κεραμική πλευρά
1
MOQ
Wrap Edge Piezoelectric Ceramic Materials Positive And Negative Electrodes In One Ceramic Side
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BJCCWY
Πιστοποίηση: ISO9001 ; ROSH
Αριθμό μοντέλου: Π-44
Υψηλό φως:

Piezo κεραμικός δίσκος

,

piezoceramic δαχτυλίδι

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: περίπτωση εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 3-7 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1-5000
Προδιαγραφές
Πιστοποίηση:: CE, ISO9001, ROSH
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Υψηλή αποδοτικότητα, υψηλή δύναμη, Heat-resistance
Περιγραφή προϊόντων

 

Θετικά και αρνητικά ηλεκτρόδια ακρών περικαλυμμάτων σε μια κεραμική πλευρά

 

 

Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης είναι πιεζοηλεκτρικό κεραμικό υπερηχητικό στοιχείο μετατροπέων πίεσης, μια πίεση που ο πιεζοηλεκτρικός κεραμικός ιατρικός υπερηχητικός μετατροπέας μπορεί να πελεκήσει, πιεζοηλεκτρικά κεραμικά συστατικά κεραμικά κ.λπ…. Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στον υπερηχητικό καθαρισμό, την υπερηχητική συγκόλληση, την υπερηχητική ομορφιά, τις εγχώριες συσκευές, τις επικοινωνίες και άλλες βιομηχανίες, ο πυρήνας των συστατικών κλειδιών.

 

 

Πιεζοηλεκτρικός κεραμικός είναι ένα λειτουργικό κεραμικό υλικό που μπορεί να μετατρέψει τη μηχανική ενέργεια και την ηλεκτρική ενέργεια στο ένα άλλη. Η ηλεκτρική επίδραση πίεσης αναφέρεται σε ορισμένα μέσα όταν υποβάλλονται στη μηχανική πίεση, ακόμα κι αν μικρός τόσο ο μικρός πίεσης όσο και την ακουστική δόνηση, τη συμπίεση ή την επιμήκυνση και τη μορφή αλλάζει, προκαλούμενος από τη διηλεκτρική επιφάνεια τη χρέωση, η οποία είναι θετική πιεζοηλεκτρική επίδραση. Αντίθετα, το ηλεκτρικό πεδίο εφαρμόζεται, το μέσο θα παραγάγει τη μηχανική παραμόρφωση, η οποία καλείται αντίστροφη πιεζοηλεκτρική επίδραση.

 

 

Τα πιεζοηλεκτρικά κεραμικά υλικά είναι ηλεκτρομηχανικοί μετατροπείς: Μπορούν να μετατρέψουν τη μηχανική ενέργεια στην ηλεκτρική ενέργεια και αντίστροφα.  Το πιεζοηλεκτρικό κεραμικό υλικό από μας χρησιμοποιείται στους αισθητήρες, ενεργοποιητές, ανάφλεξη αερίου και στους μετατροπείς δύναμης για τις υψηλής ισχύος υπερηχητικές εφαρμογές.

 

Το πιεζοηλεκτρικό κεραμικό υλικό χρησιμοποιείται για να μετατρέψει τις μηχανικές παραμέτρους, όπως η πίεση και η επιτάχυνση, στις ηλεκτρικές παραμέτρους ή, αντιθέτως, για να μετατρέψει τα ηλεκτρικά σήματα στη μηχανική μετακίνηση ή τη δόνηση.

Στους αισθητήρες το καθιστούν πιθανό να μετατρέψουν τις δυνάμεις, τις πιέσεις και τις επιταχύνσεις στα ηλεκτρικά σήματα, και στους ηχιτικούς και υπερηχητικούς μετατροπείς για να μετατρέψουν τις ηλεκτρικές τάσεις στις δονήσεις ή τις παραμορφώσεις.

Περικαλυμμάτων θετικά και αρνητικά ηλεκτρόδια υλικών ακρών πιεζοηλεκτρικά κεραμικά σε μια κεραμική πλευρά 0

 

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα
1. Ισχυρή και σταθερή παραγωγή εγγύησης υψηλότερων πιεζοηλεκτρική κεραμική γκοφρετών της υπερηχητικής δύναμης
2.High αποδοτικότητα: υψηλός - ποιοτική μηχανή, υψηλή ηλεκτροακουστική αποδοτικότητα μετατροπής στις ηχηρές συχνότητες

4.High δύναμη: Στην επιρροή της pre-stressed βίδας, η πιεζοηλεκτρική κεραμική ενέργεια μπορεί να επιτύχει πιό πολύ
5.Heat-αντίσταση: μικρή ηχηρή σύνθετη αντίσταση, χαμηλή θερμότητα, ευρεία σειρά θερμοκρασίας.

 

 

 

Υπηρεσία:

 
Η έρευνά σας σχετική με το προϊόν & την τιμή μας θα απαντηθεί μέσα σε 24hours.
· Το καλά εκπαιδευμένο & πεπειραμένο προσωπικό πρόκειται να απαντήσει σε όλες τις έρευνές σας στα αγγλικά φυσικά.
· Χρόνος απασχόλησης: 8:30am - 5:30pm, από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή (UTC+8).
· Τα προγράμματα cOem & ODM χαιρετίζονται ιδιαίτερα. Έχουμε την ισχυρή ομάδα Ε&Α εδώ που βοηθά.
· Η επιχειρησιακή σχέση σας με μας θα είναι εμπιστευτική σε οποιοδήποτε τρίτο.
· Η καλή υπηρεσία μεταπώλησης προσφερθείσα, παρακαλώ επιστρέφει εάν πήρατε την ερώτηση.
 
 

Εισαγωγή επιχείρησης:


Αφιερωνόμαστε στην έρευνα και η ανάπτυξη στον υπερηχητικό το 1999, η Co. επιστήμης και τεχνολογίας του Πεκίνου Cheng-cheng Weiye, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής που ειδικεύεται στους υπερηχητικούς μετατροπείς, τις υπερηχητικές συσκευές και την πιεζοηλεκτρική κεραμική. Ειδικότερα το 2004, ερευνήσαμε και αναπτύξαμε τον υπερηχητικό σωληνοειδή εξοπλισμό μετατροπέων μας σε ένα νέο προϊόν που μετατρέπει την ακραία δυσχέρεια που επέρχεται με τη σωλήνωση και τον κενό καθαρισμό σε εύκολο στόχο. Αυτό το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στην απόσταξη, το μίγμα και το μύλο για τις διάφορες χημικές διαδικασίες και έχει λάβει πολύ έπαινο από τους πελάτες μας. Η έδρα μας βρίσκεται στο Πεκίνο, Κίνα. Η βάση κατασκευής μας είναι σε Baoding, επαρχία Hebei. Cheng-cheng Weiye έχει επίσης δύο κλάδους σε Shenzhen και Zhangjiagang και δύο πράκτορες πωλήσεων στην Ιαπωνία και τις ΗΠΑ. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πέντε τμήματα της επιχείρησης περιλαμβάνοντας την Ε&Α, την παραγωγή, την εγχώρια πώληση, την εξαγωγή και την υπηρεσία μεταπωλήσεων.
 
 

Πληρωμή και ναυτιλία:

 

Πληρωμή: Κανονικά προπληρωμένη κατάθεση 100% T/T πριν από την αποστολή. Δυτική Ένωση, paypal κ.λπ. Όταν διατάζετε τη μεγάλη ποσότητα, μπορούμε να συζητήσουμε την κατάθεση όρου 30% T/T πληρωμής, πληρωμή ισορροπίας 70% ενάντια στο αντίγραφο του BL. · Χρονική ανοχή παραγωγής: 5~7 ημέρες μετά από την πληρωμή κατάθεσης· Μέθοδοι ναυτιλίας: φορτίο θάλασσας ή εναέρια μεταφορά· FOB στέλνοντας λιμένας: Tianjin· Εάν θέλετε να εξετάσετε τον όρο EXW/CIF/CNF αντί της ΑΛΥΣΊΔΑΣ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, παρακαλώ διευκρινίστε. Διαφορετικά, η FOB τιμή θα αναφερθεί κάτω από την έρευνα.

Κανονικά εάν η ποσότητά σας δεν είναι πάρα πολύ, στέλνουμε έξω από τη Fedex τη σαφή οικονομία. Ή σας που ζητείται ως θαλασσίως ή άλλο σαφές, σύμφωνα με την ποσότητά σας. 

Πιστοποίηση:
CE, ISO9001, ROSH

 

Περικαλυμμάτων θετικά και αρνητικά ηλεκτρόδια υλικών ακρών πιεζοηλεκτρικά κεραμικά σε μια κεραμική πλευρά 1
 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : 86-10-63818120
Φαξ : 86-10-51112989
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)